Nieuw: DVD! Machinaal Bekappen met Piet Loof DVD Meer informatie

Positief Clickertrainen met Piet Loof DVD Meer informatie

Gratis eZine Schrijf je in voor mijn Ezine en ontvang het gratis dagboek van Alegra.

Meer informatie

Voornaam
Email

eZine archief

Positief Clickertrainen. De introductie van de DVDbox!

Positief Clickertrainen. De introductie van de DVDbox!

Positief clickeren laat gewenst gedrag toenemen en omdat onze trainingstijd beperkt is, pas ik dit toe om mijn tijd zo efficient mogelijk te gebruiken en om zo diervriendelijk mogelijk met mijn paard om te kunnen gaan. Want een tijdig gegeven beloning of een prettige kriebel is de beste en snelste weg om blijvend goed gedrag te bereiken.

Wil jij dat ook leren?

Het verslag van de driedaagse cursus positiefclickertrainen nu op DVD

Leer mee met 10 cursisten

Samen met 10 cursisten laat ik je zien hoe je paard leert dat het beloond wordt wanneer het doet wat jij wilt. Ik laat je zien wanneer je het goed doet, maar tijdens de praktijk time-outs leg ik ook uit waarom iets beter zou kunnen.

Geen geweldig perfecte trucs?

Nee! Bewust niet! Positief clickeren is veel meer dan het aanleren van Spaanse pas en .... en .... Het is een compleet andere manier van omgaan met je paard en werkt véél sneller dan je denkt. Oefen regelmatig als je een kwartiertje tijd hebt en ontdek hoe julie band zal verdiepen, je paard verandert, vriendelijker wordt, beter gaat luisteren, terwijl jij hem op een positieve manier alles aanleert wat je samen al zo lang had willen doen.

Dit is wat enkele van de cursisten er van vonden

Wil je deze manier van omgaan met je paard ook aanleren?

Bestel dan de professioneel gefilmde positief clickertrainingscursus DVDbox voor 45 euro.

MET een gratis BONUS van 20 minuten

Ik heb een 20 minuten durende bonusfilm gemaakt over Positief desensibliseren. Een spontaan ontstane demo met een inkijkje in hoe je je paard leert wennen aan enge dingen terwijl je gebruik maakt van positief clickeren.

Bestel nu de dvdbox met de complete cursus positief clickertrainen op 3 dvd’s en ontvang ook nog eens de extra gratis bonus DVD!

BESTELLEN